Torsdagstræf

Torsdag den 7. november er udsolgt og vi kan desværre ikke modtage flere gæster denne torsdag.

Første torsdag i måneden åbner Retroworld dørene op for besøgende, der har lyst til at se stedet og mærke stemningen – og det er ganske gratis. Hvis du kommer forbi om eftermiddagen, kan der købes kaffe og kage og der er mulighed for at se ledige værelser, festsal og pejsestue. Vi har åbent fra klokken 15.00-21.00.

Kaffe, the, kage og drikkevarer kan også købes denne dag. Hvis De ankommer om eftermiddagen i en større gruppe, så bedes De bestille kaffe og kage på forhånd.

Vi kan grundet plads ikke modtage store grupper til kaffe om aftenen.

DENNE TORSDAG ER DER RUNDVISNING FØR MADEN, DA THE OLD BARBERSHOP SINGERES UNDERHOLDER EFTER MADEN. RUNDVISNING STARTER KLOKKEN 17.00.

Aftenens menu:

Hovedret:Oksebryst med peberrods sauce. Hovedret koster 88,00kr.

Dessert: Citronfromage. Dessert koster 45,00kr.

Husk venligst ved bestilling, at nævne om De ønsker dessert.

Vi spiser klokken 18.00

Denne torsdag får vi besøg af The Old Barbershop Singers.

Gruppen synger vokalmusik – den specielle musik - sange, som kun fremføres med egne stemmer. Gruppen leger med sangene og gør meget for at det skal være underholdende. Barbershop musikken er oprindelig vokal musik som stammer fra det raceadskilte U.S.A. Der synges kendte danske sange og typiske barbershop sange fra hele verden. Herrerne går på lige omkring desserttid, så alle Jer der har bestilt mad, kan nyde vokalerne til en god kop kaffe.

Koncerten arrangeres af støtteforeningen Retroworlds Venner.

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt