OM RETROWORLD

Hos os er fortiden fremtiden

En renovering og ombygning af en tidligere grisefarm danner rammen om Retroworld, hvor dele af gården er udnyttet til, at genoplive de glade 60’ere og de flippede 70’ere. Retroworld er en tidskapsel i Lerbjerg midt i naturskønne omgivelser tæt på Hadsten nord for Aarhus.
Vi er inspireret af historien, kulturen, musikken og møbleringen fra dengang. Vi prøver, kort sagt, at genskabe ånden fra de to svundne årtier, så De kan føle, at De befinder Dem i datiden. Hos Retroworld vil De kunne opleve Deres helt egen personlige fortid.
Vi driver to virksomheder fra matriklen. Derfor er vores åbningstid begrænset. Vi har en månedlig åbningsdag med eftermiddags café, mulighed for at deltage i fortælling og rundvisning sidst på eftermiddagen og om aftenen serveres der mormormad.
Derudover afholder vi en række arrangementer sammen med vores forening "Retroworlds Venner". De kan læse mere om det hele under fanerne med ÅBNINGSTIDER og KALENDER. Bemærk venligst, at Retroworld holder 1 års pause og dermed holder lukket hele 2024.

veteranbiler og en krøllet hjerne.

Michael Bendstrup er manden bag Retroworld. Da Michael købte Overgaard handlede det om renovering og salg af veteranbiler. Nu er det endt et helt andet sted, og vi er stadig på vej.  
Retroworld har udviklet sig igennem årene i takt med tiden, muligheder og forhindringer.
Michael har et ualmindeligt veludviklet samler gen og en krøllet, kreativ hjerne og i samarbejde med alle de gode folk der har hjulpet gennem årerne, har det hele foldet sig ud i et Retroworld.
Bestyrelsen i Retroworlds Venner mødes hver måned. Her planlægges arrangementer og meget andet, der er med til at videreudvikle de mange tanker, drømme og planer der er for stedet.
Til daglig driver Michael også et firma i byggebranchen. Firmaet har ligesom Retroworld base her på Overgaard.