ÅBENT HVER TORSDAG KL. 15.00 - 21.00 · TLF. 40 44 75 40

⁕ ⁕ ⁕

⁕ ⁕ ⁕

Hos os er
fortiden fremtiden

Retroworld er en hyldest til vores ikke så fjerne fortid, nemlig 60'erne og 70'erne. Retroworld er, kort fortalt, en tidskapsel i Lerbjerg midt i naturskønne omgivelser tæt på Hadsten.

Vækkeur

Hos Retroworld er der Bed & Breakfast i værelser med 60'er og 70'er indretning. Retroworld har også festlokaler til klassefesten, brylluppet, fødselsdagen, temaaftenen og andre arrangementer, hvor De samtidig får en rejse tilbage i tiden. Lokalerne kan også bruges til møder, konferencer og foredrag.

 

 

 

Retroworld er indrettet i 60’er og 70’er stil. Vi er inspireret af historien, kulturen, moden, musikken og møbleringen fra dengang. Vi prøver, kort sagt, at genskabe ånden fra de to svundne årtier, så De kan føle, at De befinder Dem i datiden. Hos Retroworld vil De kunne genopleve Deres helt egen personlige fortid!

Retroworld ligger i Lerbjerg, få km fra Hadsten i Favrskov Kommune.

 

 

Vi bor i et dejligt, landligt område med masser af historie, sjæl og skønne bakker ved foden af den jyske højderyg. Alligevel bor vi ikke langt fra Randers, Aarhus og Djursland, så vi er tæt på andre attraktioner og kulturlivet i hele området.

 

 

Vi blander fortiden med fremtiden

En renovering og ombygning af en tidligere grisefarm danner rammen om Retroworld, hvor alle oprindelige og nye bygninger er udnyttet til at genoplive de glade 60’ere og de flippede 70’ere.

Vi har først og fremmest udnyttet alle de eksisterende bygninger, og det betyder bl.a. at den gamle stald er blevet ombygget til beboelse og festsal og en tidligere maskinhal er blevet renoveret og fungerer nu som Retroworlds værksted og skatkammer.

 

 

Apollo

Fortiden i
fremtiden

Hos Retroworld tænker vi ikke kun i datid. Vi har masser af planer for fremtiden. Bl.a. et Retrotarium, som vi med hjælp fra Retroworlds Venner, en støtteforening, arbejder på at etablere.

 

Bed Peace

 

Retroworld · Lerbjergvej 31 · Lerbjerg · 8370 Hadsten

Tlf. 40 44 75 40 · info@retroworld.dk