Troels Trier og bøf med løg

Retroworlds Venner inviterer til spisning, foredrag og musik med Troels Trier. Arrangementet støttes af ELRO Fonden.

Fra Røde Mor til Grøn Far.

Troels Trier debuterede som sangskriver i 1969, og kan derfor fejre sit 50-års jubilæum som scenekunster. Han kan også med rette kalde sig multikunstner. Som musiker, sanger, entertainer, skuespiller, komponist, forfatter, billedkunstner, keramiker m.m. mangler han efterhånden kun at tilføje "balletdanser" til rækken af kunstneriske discipliner, som han har beskæftiget sig med i sin lange karriere. Men hvem ved hvad fremtiden bringer!

I de senere år har maleriet dog fyldt det meste og har resulteret i talrige udstillinger i gallerier og kunsthaller over hele landet.

Men showbusiness trækker, og med dette soloshow er Troels Trier tilbage på landevejene med sange og anekdoter fra sin lange karriere fra Røde Mor til Trier og Brüels bodegashow.

Arrangementet sker som en del af ELRO Dage som løber af stabelen fra den 24-26.maj 2019. Foreninger, klubber, institutioner m.m. i ELRO´s tidligerer forsyningsområde har fået mulighed for at stable arrangementer på benene med ELRO Fonden som økonomisk garant. Som ELRO Fonden selv skriver på sin hjemmeside så er det "Et overflødighedshorn af arrangementer, projekter og events".

Vi i Retroworlds Venner synes naturligvis I skal komme forbi Retroworld til en helt unik aften.

Vi inviterer til bøf med løg og en aften i selskab med Troles Trier.

Dørene åbner klokken 18.00 og vi spiser 18.30.

Maden koster 100,00kr og billet til Troels Trier 50,00kr. Alt i alt 150,00 kr for en helt særlig fredag aften i maj.

Billetter med mad kan bestilles på 40447540 eller på info@retroworld.dk.

Vi melder alt udsolgt!

Vi glæder os til at se Dem.

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt