Langeland Trio

Retroworlds Venner inviterer til Koncertforedrag om Bent Fabricius-Bjerre v. Langeland Trio

Bent Fabricius-Bjerre er et navn der er svært at komme udenom, når man taler om dansk musik. I løbet af sit liv komponerede han et hav af melodier som er kendt og elsket, stadig den dag i dag. Fra det inderlige og melankolske, til det muntre og festlige komponerede Bent Fabricius-Bjerre musik til stort set alle anledninger og stemninger man kunne befinde sig i, med det fællestræk, at der altid var en del af Bent i musikken.

Det er ikke blot melodierne, der er interessante og fængende. Bent Fabricius-Bjerre levede et spændende liv, der gav ham titler som blandt andet jazzmusiker, kapelmester, forretningsmand og tv-vært.'

Langeland Trio spiller musik af Bent Fabricius-Bjerre, hvor der mellem numrene vil være fortælling om musikken og manden bag. Der vil være mulighed for et genhør med de største "hits", samt at stifte bekendtskab med noget af det mindre kendte.

Guitar/bas - Niels Langeland Jensen

Sang - Nynne Spangegaard Rasmussen

Klaver - Matthias Bjørnestad

Koncertforedraget foregår lørdag den 26. august 2023 klokken 15.00 her i Retroworld.

Koncerten varer 2 x 45 minutter med pause indlagt til kaffe og kage.

De kan læse mere om de unge mennesker lige her:

https://langelandtrio.dk/

Billetter kan købes lige her. Bemærk venligst, at der er et link til køb for medlemmer af Retroworlds Venner og et link til køb for øvrige gæster.

Pris for medlemmer af Retroworlds Venner er 175,00 kr. Prisen er inklusiv kaffe og kage i pausen. De kan købe Deres billet her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/j6dbohje9m

Pris for standard billet er 200,00 kr. Prisen er inklusiv kaffe og kage i pausen. De kan købe Deres billet lige her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/d6m436g5bz

Vi skal gøre opmærksom på, at dørene IKKE åbner før klokken 14.30. For de der er interesseret, er der mulighed for en lille rundvisning i Retroworld med ejer Michael Bendstrup efter koncerten.

Koncerten er støttet af Kulturelt Samvirke, Favrskov.

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt