Julekoncert

Julekoncert med Miriam Mandipira og Kjeld Lauritsens hammond trio.

Miriam Mandipira vokal

Kjeld Lauritsen hammond

Bo Møller guitar

Espen Laub von Lillienskjold trommer

Jul og jazz er en kendt kombination og i de senere år har julejazzen gået sin sejrsgang. Miriam Mandipira giver julen et touch af gospel og hun synger julen ind ved denne koncert med et repertoire specielt udvalgt til lejligheden. Og - mon ikke Kjeld Lauritsen spiller et par julesange med den svingende trio som opvarmning til den skønne sangerinde? Kom og nyd et par afstressende timer i godt selskab og lad julens gøremål hvile, mens I nyder de skønne toner.

I front er sangerinden Miriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de seneer år været et kærkomment indslag på den danske jazz- og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind i de danske hjerter. MIriam Mandipira giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Men Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

  • Mandipira backes ved denne lejlighed af Kjeld Lautitsen og hans grammy-nominerede hammond trio, med Kjeld Lautitsen, orgel, Bo Møller, guitar og Espen Laub, trommer.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttalere og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet "The Organizers" sammen med den amrikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Bo Møller på guitar mestrer hele spektret fra rå blues over swingende jazz til rockballader. Hans bluesguitarspil lyder som om han var opvokset på Chigagos South Side, men samtidig er han komplet jazzmusiker der mestrer selv de mest komplicerede udfordringer. Spilleglæde, stor musikalitet og en evne til et løfte ethvert band op er hans kendemærker, og trods hans unge alder har han allerede slået sit navn fast som musiker i topklasse.

Trommeslageren Espen Laub von Lillienskjolds dynamiske spil er en garanti for at musikken swinger. Har spillet i en årrække med bl.a. Lillian Boutté, Mads Mathias Orchestra, Christina Dahl, Matthew Herbert Band og Willy Egmose Trio.

Kjeld Lauritsen og Miriam Mandipira udgav for nylig CDen "Convergence", der fik strålende anmeldelser og har for nylig spillet for fulde huse ved Copenhagen Jazz Festival. Med Miriam Mandipira og bandet venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Koncerten er arrangeret af Retroworlds Venner. Arrangementet støttes økonomisk af Kulturelt Samvirke for Favrskov Kommune.

Billetter kan bestilles på 40447540 eller købes om torsdagen til Torsdagstræf.

Billetter koster 125,00kr pr person.

Prisen for medlemmer af Retroworlds Venner er 100,00kr pr person.

Koncertstart klokken 19.30. Dørene åbner klokken 19.00.

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt