Koncert med Johnny Reimar

Retroworlds Venner inviterer til koncert med Johnny Reimar lørdag den 4. november klokken 15.00.

Johnny Reimar optræder ca. 45 min. i et forrygende show med stribevis af de største successer gennem tiderne.

Hans repertoire et bredt og dækker lige fra de helt unge til et ældre publikum.

Hvem husker ikke Smølferne, Lille Fregnede Louise, De Violer Du Plukker og Sikke en Fest. Der er dømt fællessang når han går i gang.

Vi glæder os vanvittigt!

Johnny Reimar BIOGRAFI

Det var en amatør konkurrence i Fyns Tivoli i 1958 der var begyndelsen på en lang karriere for den 15 årige sanger og guitarist Reimar Kristensen. Hans første professionelle job blev samme år ved indvielsen af Allesøhallen på Fyn.

Det stod ikke skrevet i kortene, at han skulle blive en af landets mest populære og folkekære kunstnere. Allerede 3 år efter (1961) lå han sammen med Danmarks første rockband -The Cliffters - nr. 1 på den danske hitliste med ”How wonderful to know”. Senere udsendte gruppen en stribe plader der alle blev udsendt uden for Danmark. Størst succes blev ”Django” der stadig sælges i Japan.

Da Reimar i 1963 skulle lanceres som solist fik han kunstnernavnet Johnny Reimar og sammen med The Scarlets turnerede han herhjemme og i de øvrige skandinaviske lande. Det blev også til et besøg i det berømte Star Club i Hamburg hvor The Beatles kort forinden havde optrådt. Det var starten på Reimars tyske karriere med ni single udgivelser på tysk .I 1964 besluttede Reimar også at synge på modersmålet og det blev bl.a. til ”Lille fregnede Louise”, ”De violer du plukker” ,”Bind dit gule hårbånd”, ”Sikke en fest”, ”Du burde købe dig en tyrolerhat” og mange flere. Det var sidstnævnte der gav ideen til Johnny Reimars populære partyplader der har solgt mere end en million eksemplarer. Her var der grundlag for at optræde med det store partyorkester i landets sportshaller i mere end 25 år.

I 1977 lancerede Reimar Smølferne herhjemme og den første plade solgte mere end 100 000 eksemplarer på rekord tid. Ved et tilfælde blev The Cliffters gendannet i Tivoli i 1987 og det er foreløbig blevet til flere tusindkoncerter over hele landet. Johnny Reimar har også optrådt som studievært i adskillige Tv -programmer som f.eks. ”Kun for sjov”, ”Blind passager” og ”Fællessang på Bakken”.

I de senere år har Johnny Reimar givet et utal af optrædener med sit populære ”fællessang-show”. Reimar slog i 2000 igennem som ”gud” for de unge og turnerede i en årrække på landets diskoteker og festivaller. Samme år blev han slået til ridder af Malteserordenen. En hæder for sit store velgørende arbejde med børn i Thailand og Grønland.

Det foregår i Retroworld lørdag den 4. november klokken 15.00. Dørene åbner klokken 14.30.

Efter koncerten vil der være en kort pause, hvorefter alle der har lyst, kan komme med Michael rundt og se Retroworld. Efter rundvisning er der mulighed for at drikke kaffe og spise kage for alle der har bestilt.

Når De bestiller Deres billet, kan De tilkøbe kaffe og kage. Det foregår alt sammen hos Place2Book. Brug blot nedenstående link.

Normalbillet koster 225,00 kr.

Medlemsbillet koster 200,00 kr.

De kan køber Deres billet lige her:

https://www.place2book.com/da/sw2/sales/cqgfzkf8mb

Koncerten er støttet af Kulturelt Samvirke, Favrskov

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt