Anne Marie Helger i Retroworld

Mandag den 1. juni har Retroworlds Venner arrangeret en eftermiddag med Anne Marie Helger her i Retroworld. Anne Marie Helger´s mand - Jeppe Helweg - akkompagnerer på klarinet.

Arrangementet støttes af ELRO Fonden og er en del af ELRO Dage, der løber fra den 29. maj til den 1. juni 2020. De kan læse mere om ELRO Fonden og ELRO Dage på ELRO Fondens hjemmeside.

Helger Danske med Anne Marie Helger  og Jeppe Helweg:

Helger Danske er et Kammershow og det  handler om dig og mig og alle os der er så heldige at bo her i: “Dette fedtglinsende lille smørhul af et drømmerige, hvor vi er så rige, at vi ikke kunne drømme om at dele med nogen af dem, der ikke er det”. Helger Danske rummer guf fra Helger hylderne. Godt med impro over egne rim, remser, recitativer og diverse moderlandsange, akkompagneret af min mand Jeppe Helweg på klarinet.

Selvom man er dansk og lidt af en 73 årig tragikomikøsisk alderdomsteenager, så gælder det stadig om: at holde sjælen rank, fanen høj, hovedet koldt, hjertet varmt og modet oppe.

Og så en kommentar til det flotte billede øverst på siden.

Mit eneste barn Johanne Helger er Direktøs i sin egen bæredygtige økokjole webshop som hedder Ecouture(udtales=Økotyre). Johanne har designet og syet mors flotte foredragskostume.
Kærlig hilsen fra (Anne Marie) Helger Danske og Husbond Helweg  

Foto er taget af Susanne Mertz.

Billetter kan bestilles på info@retroworld.dk eller De kan benytte kontaktformularen her på hjemmesiden. De kan også ringe på 40447540. Betaling på dagen i ndøren med kontant eller Mobilepay.

Billetpris og kaffe og kage koster 135,00kr.

Dørene åbner klokken 14.30 og Anne Marie Helger og Jeppe Helweg går på scenen klokken 15.00.

Vi glæder os!

Kontakt os

KONTAKT OS OG vær med
Kom i kontakt